Cliëntervaring traject Bewustzijn

Home » Blog » Cliëntervaring traject Bewustzijn
begeleidingstrajecten

Vorig jaar ben ik bij Robert een begeleidingstraject Bewustzijn begonnen.

De reden daarvoor was dat ik in de losse sessies merkte, dat ik heel veel chaos in mijn hoofd had en heel slecht bij mezelf kon blijven. Dat laatste had ook tot gevolg dat ik vaak niet wist welke keuzes voor mij goed voelden en waren omdat ik me te weinig gewaar en bewust was in bepaalde situaties. Te veel chaos gaf ook onhelderheid in communicatie.

Bij de aanvang van een sessie, kwam Robert al heel snel tot de kern en wist exact wat ik op dat moment nodig had qua mental coaching en healing.

Na elke sessie ging ik met een helder hoofd en het gevoel sterker te zijn, de deur bij hem uit.

Naarmate het traject vorderde, merkte ik dat ik dichter bij mezelf kon blijven en me meer gewaar werd van wat van binnen en om me heen gebeurde en dat ik daar beter op kon anticiperen.

In de periode vanaf de aanvang van het traject tot het eind, is er ook veel gebeurd en veranderd in mijn leven. Ik heb knopen doorgehakt, ging voor mezelf kiezen en heb doelen in mijn werk bereikt.

Door de afstand waarop ik woon, 140 km bij Robert vandaan, ben ik op gegeven moment gaan kiezen voor online sessies. Ik was hier in eerste instantie terughoudend in en toen het toch een noodzaak voor me werd, merkte ik dat het geen verschil maakte met de sessies in de praktijk. Robert kan zich prima afstemmen, de verbinding maken en healing op afstand geven. Toen ik dat merkte, heb ik er ook voor gekozen om de rest van het traject online te doen.

Nu, twee maanden nadat het traject is afgerond, merk ik dat de energie in mij daadwerkelijk is geshift.
Als ik nu  merk dat ik dat alles om me heen een beetje veel is of ik me mentaal minder voel, ben ik me er veel sneller bewust van dat dingen anders kunnen en ook hoe ze anders kunnen.
Ik ben sneller weer in balans.

En dat is waarom ik het traject ben aangegaan: de regie van mijn leven te kunnen herpakken als het even wat minder gaat en het leven te durven leven op een voor mij autentieke manier.

Het was een prachtig traject! Dank je wel Robert!

Marianne

Voor meer informatie: https://www.iheal.coach/begeleidingstrajecten/

Deel deze blog
Scroll naar boven